Donosimo vam favorite iz svijeta papuča, koje ćete obožavati ovoga ljeta!

Donosimo vam favorite iz svijeta papuča, koje ćete obožavati ovoga ljeta!

04.06.2024.

Iako ljeto službeno još nije stiglo, papuče i sandale već dominraju ulicama mnogih gradova! Ukoliko se dame pitaju, papuče su omiljeni dio svakog garderobera u ljetnom periodu, iz razloga što pružaju nezamjenjivu udobnost i praktičnost.

Za vas izdvojamo dva favorita robne marke Tamaris koji se lako mogu uklopiti uz razne odjevne kombinacije:

  • Smeđe kožne sandale koje su sinonim za klasičnu, ali trendi papuču koja će trajati dulje od jedne sezone! Korak u ovim papučama donosi osjećaj mekoće, zahvaljujući kvalitetnim materijalima i pažljivoj izradi koju jamči Tamaris. Smeđa boja dodaje toplinu i eleganciju, što ih čini idealnim izborom za razne prilike, od opuštenih šetnji do ležernih izlazaka.
  • Isti model, ali u zlatnoj boji, sigurno će biti hit ovoga ljeta!  Zlatna boja daje dašak sofisticiranosti koja će uljepšati svaki outfit. Ove papuče  je moguće kombinirati uz lepršavu lanenu haljinu, ali i uz traperice i bijelu košulju ili lagani top.    Pripremite se na vrijeme za toplije dane i nabavite si papuče koje ćete obožavati ovoga ljeta, u svim Salamander trgovinama kao i na www.salamander.hr

    #salamanderhr

Povezani artikli

04.06.2024.

loading ...