SALAMANDER. NA DULJE.

U vrijeme kada neki smatraju cipele kao robu masovne proizvodnje, mi idemo suprotnim putem: fokusiramo se na bezvremenske kvalitete. S rebrendingom naše robne marke, u sunčanoj salamander žutoj boji, pokazujemo koliko su dobre cipele vrijedne i stoga idemo sa sloganom “Na dulje”.

O Salamanderu

OSMIŠLJEN ZA DULJE

Cipele marke SALAMANDER

Otkrij našu ponudu

Naše cipele i modni dodaci pružaju vam zadovoljstvo duže vremena - zato neprestano povećavamo naše napore i inovativan prisutup odabiru kolekcije. Veći dio proizvoda iz naše ponude proizvodi se Europi. Naše ležerne, udobne cipele najčešće imaju izmjenjivi uložak. Vodeći maksimalno računa o funkcionalnosti obuće, u našoj ponudi imamo znatno učešće proizvoda s Gore-Tex, ali i drugim zaštitnim membranama.

O Salamanderu

Salamander Hrvatska

NAŠA MALOPRODAJNA MREŽA

Pronađi naše trgovine

Danas je SALAMANDER zajednica specijaliziranih trgovina obućom i odabranih brendova obuće. Nudimo sve prednosti moderne maloprodajne mreže koja spaja stacionarnu trgovinu i online trgovinu. Naručite online i koristite sve prednosti i mogućnosti naše digitalne ponude.

O Salamanderu

POVIJEST

Naš brend i naša priča.

Ljubav prema dobrim cipelama nas već dugo pokreće. Točnije od 1885. Ono što čini dobre cipele mijenjalo se iznova i iznova, no jedno je ostalo isto: o cipelama koje imamo ovisi i kako ćemo hodati u životu. Zato se zalažemo za blizinu umjesto udaljenosti, jednostavnost umjesto kompleksnosti i dosljednost umjesto brze mode.

loading ...