Zaljubite se u boju lavande ovog proljeća!

Zaljubite se u boju lavande ovog proljeća!

10.03.2023.

Iako je zima još uvijek u punom jeku, modni znalci već najavljuju trendove koje ćemo nositi ovog proljeća. Jedan od najvećih modnih trendova sezone proljeće/ljeto 2023. je ljubičasta, u svim nijansama. Kako se ljubičasta boja snažno pojavila na sceni sezone jesen/zima, u novoj se sezoni vraća u svjetlijim, pastelnim tonovima.

 

Mješavina crvene i plave, ljubičasta je sekundarna boja, što znači da predstavlja ravnotežu dviju primarnih boja. Osim što asocira na luksuz i kraljevsku vlast, ljubičasta boja simbolizira i kreativnost i maštovitost, a mnogi je povezuju s duhovnošću i misterijom. Pastelne nijanse smatraju se umirujućim. 

Kako to kombinirati? 

Sasvim je lako kombinirati ovu popularnu boju proljeća, bez obzira na ton kože, postoje varijante ljubičaste, koje će izgledati fantastično. Jedina stvar za raspravu je koja će vam nijansa ljubičaste najbolje pristajati!

U Salamander trgovinama možete pronaći neke od najnovijih modela nadolazeće sezone u ljubičastim nijansama, svjetski poznatih brendova Mexx, Hogl, Boss, Aldo Nine West koji tvrde da su hit ovog proljeća. Birate li Mexx ljubičaste sandale na petu, sa zlatnim detaljem ili prekrasne Boss salonke koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim?

 

Povezani artikli

10.03.2023.

loading ...