O Salamanderu

Tko smo mi?

Tko smo mi?

Tradicija je jedna od ključnih riječi koja stoji iza našeg imena. Mi smo Salamander. Mi smo komfor. Svjesni smo činjenice da je u savremenom svijetu komfor najvažnija karika, karika koja pogled na svijet oko nas čini ljepšim, a sve izazove dosta lakšim. Zbog toga srčano i istrajno osluškujemo Vaše potrebe, tragamo i nastojimo obezbjediti ono što znamo da najviše cijenite.

Klasičan, originalan i uvijek u trendu, SALAMANDER  je pogodan za bilo koji tip ličnosti. U multibrand trgovinama Salamander očekuje vas široka paleta obuće i torbica za žene i obuće za muškarce.

“All things are difficult before they become easy” je francuska poslovica usko povezana s početkom priče o Salamanderu i osnivačem Jakobom Sigle-om koji osniva brend ''J. Sigle und Cie'' u Kornwestheim-u 1885. godine zajedno sa vrsnim poznavateljom kože Max Levi-em. Samo 14 godina kasnije, tvornica je godišnje proizvodila preko 2 milijuna. pari cipela i proširio svoje poslovanje u 123 zemlje svijeta.

Danas je Salamander grupa lider u proizvodnji obuće i modnih dodataka, ali i tvrtka s konceptom multibrand trgovina koje nude svjetski i europski poznate robne marke. U Salamander multibrand trgovinama u Hrvatskoj pronaći ćete modele koje potpisuju svjetski brendovi kao što su: Hugo, Boss, Hogl, Karl Lagerfeld, Replay, Lloyd, Nine West, Mexx, Tamaris, s'Oliver, Mjus, Salamander i mnogi drugi.

Salamander trenutno ima preko 250 trgovina obućom u Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Francuskoj i mnogim drugim zemljama.

Saznaj više
Naša ponuda

Naša ponuda

Naš asortiman sastoji se od najpomnije biranih proizvoda čije su glavne odrednice kvaliteta, moda i udobnost. Većinu naše ponude karakteriziraju visokokvalitetni, vrhunski prirodni materijali, po čemu smo i prepoznatljivi na našem tržištu. Naši poslovni partneri su vodeće europske i svjetske tvrtke u području proizvodnje obuće i galanterije, a ekskluzivno zastupamo određeni broj robnih marki na tržištu jugoistočne Europe.

Saznaj više

Ljudski resursi

Naši zaposlenici su naša najveća snaga. Zato maksimalno cijenimo naporan rad i zalaganje, a dobro znamo da su naši zaposlenici naši najbolji ambasadori. Konstantno radimo na edukaciji i stručnom usavršavanju naših djelatnika, kako bismo Vam pružili jedinstveno iskustvo kupovine i pružili što kvalitetnije informacije pri odabiru proizvoda. Svojim zaposlenicima nastojimo omogućiti najbolje uvjete za rad, prije svega kroz ugodno okruženje, odnosno moderno opremljene trgovine, redovita primanja i prijavu na sva obvezna osiguranja, radno vrijeme i godišnji odmor sukladno zakonskim odredbama i dr.

Saznaj više
loading ...