Online kupnja

Online kupnja

Web trgovina

U web trgovini www.salamander.hr moguće je kupiti proizvode koji su predstavljeni na stranici www.salamander.hr. Narudžba u web trgovini je realizirana kada korisnik zaprimi automatsku elektronsku obavijest. Ta elektronska obavijest nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je započelo otpremanje proizvoda na adresu kupca.

Narudžba će biti potvrđena najkasnije u roku 2 radna dana od dana kada je narudžba realizirana i to putem nove e-obavijesti o potvrdi narudžbe.

U slučaju da naručenog proizvoda nema na zalihi ili da narudžbu nije moguće realizirati uslijed drugih razloga, korisnik će biti obaviješten putem e-mail adrese. Ukoliko je kupac platio kartičnim načinom plaćanja i proizvod nije dostupan, sredstva će kupcu biti vraćena na na tekući račun.

Dostava

Kupac prilikom izbora narudžbe ima dvije opcije za dostavu narudžbe:

 • ukoliko kupac želi dostavu na kućnu adresu, te ukupna cijena kupovine prelazi iznos od 40,00 EUR, troškove snosi Moa Line d.o.o.
 • ukoliko kupac želi preuzeti naručeni proizvod u nekoj od Salamander poslovnica tvrtke Moa Line d.o.o. troškove dostave snosi Moa Line d.o.o.

Ne dostavljamo van granica Republike Hrvatske

www.salamander.hr će potvrđene narudžbe smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora u skladu sa Zakonu o obveznim odnosima. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

www.salamander.hr može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti proizvod ukoliko ustanovi da je došlo do zlouporabe web trgovine www.salamander.hr. Prilikom naručivanja proizvoda kupac potvrđuje da je bio upoznat sa općim uvjetima i da je posebno bio upozoren na opće uvjete.

Dostava proizvoda sa cijenom većom od 40,00 EUR na kućnu adresu unutar granica Republike Hrvatske je besplatna. Za proizvode koje imaju cijenu ispod 40,00 EUR, za dostavljanje na kućnu adresu, kupac plaća još dodatni iznos od 4,00 EUR.

Dostavna služna s kojom surađujemo je službom Overseas Trade Co Ltd. d.o.o., Zastavnice 38a, 10251 Hrvatski Leskovac.

Overseas Trade Co Ltd. d.o.o. se pridržava svih načela transparentnosti i pažljivog postupanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka.

Dostava se vrši isključivo za vrijeme radnih dana. Svaki naručeni artikl ćemo dostaviti unutar 2-5 radnih dana na Vašu adresu, izuzetno rok dostave može biti i duži uslijed praznika. Dostava na otoke može potrajati dulje od navedenog roka (do 14 dana), ovisno o voznom redu plovidbe te rasporeda dostave na otoke kurirskih službi. Prilikom kupovine molimo Vas da ostavite broj telefona ili mobitela gdje Vas kurir može dobiti i dogovoriti isporuku u slučaju da je adresa netočna. Ukoliko Vas kurir ne zatekne na adresi, ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Plaćanje

Prilikom online kupnje, svojim kupcima nudimo slijedeće načine plaćanja:

 • Kartično plaćanje  (Online plaćanje kreditnim, debitnim i karticama na rate)
 • Gotovinsko plaćanje  (Plaća se proizvod prilikom preuzimanja)
 • Preuzimanje u trgovini (Plaća se jednom od važećih vrsta plaćanja - kartično ili gotovinski)

Plaćanje proizvoda vrši se platnim karticama sa jednokratnom uplatom ili na rate na način da se sredstva rezerviraju u trenutku zaključenja narudžbe. Prilikom dodatne provjere i obrade odabrane narudžbe te slanja kupcu, rezervirana sredstva se skidaju s računa kupca i prenose na račun Moa line d.o.o. Plaćanje na rate je omogućeno karticama Privredne banka Zagreb (PBZ), Zagrebačka banka (Zaba) te Erste banke.

Tvrtka Moa Line d.o.o. upotrebljava WebPay servis by Monri za online plaćanja.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128/256-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između vašeg računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Plaćanje na rate je moguće karticama PBZ, ZABA i Erste banke i to u skladu sa sljedećim uvjetima:

 • 2 RATE > 50,00 EUR
 • 3 RATE > 75,00 EUR
 • 4-6 RATA > 100,00 EUR

Zamjena i povrat

Ukoliko se kupac predomisli nakon primitka narudžbe i zaključi da kod dostavljenog proizvoda ne odgovara neka od njegovih značajnki - npr. veličina, boja i slično, moguće je napraviti zamjenu ili dobiti povrat uplate u roku od 30 dana od dana isporuke paketa. U tom slučaju potrebno je ispuniti sljedeći Zahtjev za povrat ili zamjenu te isti dostaviti putem mail adrese: salamandershop@moaline.hr. Jedna primjerak popunjenog zahtjeva za zamjenu ili povrat također treba dostaviti u kutiji uz vraćeni proizvod.

Povrat ili zamjena robe se realizira na način da se kupljeni artikal vrati putem dostavne službe po vlastitom izboru i to isključivo na adresu trgovine sa koje je prvobitno izdat račun.

U slučaju povrata robe potrebno je:

 • ispuniti zahvtjev za povrat
 • kupljeni artikl zapakirati zajedno s računom i ispunjenim zahtjevom za povrat
 • poslati na adresu trgovine iz koje je došao artikl
 • na adresi centrale, Ilica 23, ne prihvatamo povrate
 • troškove slanja prilikom zamjene ili povrata snosi kupac

Ukoliko ste prilikom kupnje putem našeg online shopa odabrali plaćanje pouzećem ili kartično povrat novca možete izvršiti na način da popunite sljedeći Zahtjev za povrat ili zamjenu na kojem morate unijeti broj računa (IBAN) na koji želite povrat.

Zahtjev je potrebno dostaviti putem mail adrese salamandershop@moaline.hr, ali i uz vraćeni proizvod u trgovinu.

loading ...